top of page

fre 27 okt.

|

Björkö

Sexuell Urkraft

Denna helg retreat är en fortsättning av Sexuell Visdom. Här får du möjlighet att rota dig själv i din sexualitet och att hitta den medfödda kraft som bor i dig och som du kan använda för att skapa ditt liv precis så som du vill ha det. 

Registration is closed
See other events
Sexuell Urkraft
Sexuell Urkraft

Tid och plats

27 okt. 2023 17:00 – 29 okt. 2023 15:00

Björkö, Kärleksstigen 11, 764 53 Björkö, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Alla kvinnor bär på en medfödd urkraft i sina celler. En kraft som vilar i våra livmödrar och har gjort det genom alla tider. Det här är skapandekraften, den som kan skapa liv. Inte bara i dig utan ochså runt omkring dig i ditt liv. Många har dock förlorat kontakten med sin egen kraft. Och för att hitta hem till den platsen behöver du en grundläggande visdom om hur din kropp och sexualitet fungerar. För kraften hör samma med det. 

Vi behöver väcka den här kraften till liv, för den är en viktg del av den du är, bortom normer och uppfostran. 

Under den här helgen kommer du att via övningar, reflektioner och samtal få utforska den här kraften i dig själv och vad den vill säga till dig. 

Under helgen erbjuds också tillfällen att dela dina funderingar, tankar och känslor med andra kvinnor som också är på en sexuell upptäcktsresa. Vår erfarenhet är att just delandet med andra i liknande situationer är väldigt stärkande och stöttande.

Praktisk information

Vi kommer att hålla kursen på Lyckhem som ligger på Väddös södra udde. En unik skärgårdsidyll omgiven av öppet hav, stora hagar och djupa skogar. Deras matfilosofi andas balans och maten är alltid smakfull, nyskapande och ekologisk.

Detta retreat är en fortsättning av Sexuell Visdom och du behöver ha gått den för att gå Urkraft. 

Till oss kommer kvinnor i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Men alla har samma längtan, att leva och utveckla sina liv.

Biljetter

  • Sexuell Visdom

    Kurs och Helpension

    7 400,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page