top of page
bea_malin (1).jpg

Föreläsning - Sexuell nyfikenhet

Vi vill med de här föreläsningen hjälpa dig att förstå vad det är som påverkar den sexuella upplevelsen och vilka steg som kan tas för att varsamt expandera och fördjupa den. Vår sexualitet, lust och njutning är ofta ett ämne som kan kännas komplext och inte alltid så lätt att prata om. För att kunna utveckla och förstå vår sexualitet behöver vi vara uppmärksamma på vad våra kroppar och sinnen längtar efter och behöver - men även på vilka övriga faktorer som formar den sexuella upplevelsen. Så var ska man börja?

 

Vi vill hjälpa dig att nyfiket utforska alla de faktorer som påverkar just din sexuella upplevelse för att du lättare ska kunna sortera och börja ta små steg för att varsamt expandera och fördjupa din sexualitet.

 

👉 Föreläsningen riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna, oavsett om du lever i en relation eller är singel. Identifierar du dig som man är du också välkommen att titta. Malin och Bea blandar unikt sina kunskaper och erfarenheter från klinisk sexologi, Compassion fokuserad terapi och den österländska tantriska filosofin.

 

Vi kommer att prata om vad som påverkar en sexuell upplevelse och beröra ämnen som;

  • Kroppen och dess funktioner

  • Betydelsen av relationer och anknytningInlärning, erfarenheter och förväntningar

  • Skillnader mellan attraktion, lust och njutning ...

 

allt för göra dig nyfiken på vilka dörrar just du kan öppna upp för att utveckla din sexualitet.

 

Inspelat från en av våra onlineföreläsningar.

bottom of page